Nubikk sneaker is mijn favoriete schoen

Nubikk

Favoriet merk

Een aantal weken geleden besloot ik eens een Nubikk sneaker te kopen. Ik kende het merk alleen van horen zeggen, maar had ze zelf nog nooit in mijn bezit gehad. Nubikk sneaker ziet er naar mijn mening erg leuk uit en ze zijn ook kwalitatief hoogwaardig. Ik ken niet veel mensen die Nubikk sneakers hebben, en dat trok mij ook erg aan. Het was het proberen waard, want nu is Nubikk mijn favoriete schoenen merk! De schoenen zijn nou niet bepaald goedkoop, maar zeker de prijs waard. Ze lopen erg fijn en hebben net een ander soort model, dan de meeste sneakers die je tegenwoordig ziet.

De Nubikk sneaker heb ik gekocht bij Van Bommel schoenmode. Dit keer kon is ze online bestellen! Daarmee was ik iets goedkoper uit, en hoefde ik niet de kou ik om mijn schoenen in huis te halen. Ze waren namelijk al met een paar dagen geleverd. In een keer goed, want hoewel ik het merk nog niet kende had ik wel de goede maat besteld. Dat is altijd prettig natuurlijk! Ik ben van Van Bommel gewend dat het geen probleem is iets te retourneren, mocht de maat bijvoorbeeld niet goed zijn. Dus de hele ervaring was top!