Ben jij op zoek naar grootverpakking snoep?

logo

Ben jij toevallig op zoek naar een grootverpakking snoep? Dan moet je zeker een kijken nemen op de website: snoepman.be. Hier kan je heb je een groot en verschillend assortiment. Je kan kiezen uit verschillende soorten snoepverpakkingen. Deze zijn helemaal gevuld met verschillende soorten snoepjes. Zelf kan je ook je eigen snoepzak samenstellen. Deze snoep groothandel levert aan particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Voor meer informatie kan je natuurlijk een kijkje nemen op de website.  

snoepzakjes

Wat voor verschillende grootverpakking snoep zijn er?

Bij snoepman.be kan je kiezen tussen veel verschillende grootverpakkingen. Je hebt de verschillende keuzes:

  • Een grootverpakking met snoepjes zoals: winegums, beertjes, frambozen, colaflesjes, bloemetjes en tutters. Deze grootverpakking is 29 KG en je betaald hier €87,00 voor. Verder zijn er nog 2 andere verschillende gewichten. Deze gewichten zijn 58 KG en hier betaal je €168,20 voor. De andere is 116 KG en hier betaal je dan €319,00 voor. Al deze verpakkingen hebben dezelfde inhoud en zijn kwalitatief gevuld. 
  • Een grootverpakking met beertjes. Deze grootverpakking vol met verschillende kleuren beertjes zijn te verkrijgen in de gewichten: 1 kg voor €3,40. En 8 kg €23,20. 
  • Een grootverpakking met colaflesjes. Dit zijn zure colaflesjes. Voor 12 kg betaal je €37,80. 
  • Een grootverpakking met winegums. Deze verpakkingen zijn te krijgen in de gewichten: 3 kg voor 9,30 en 12 kg voor €35,00. 

Voor meer informatie kan je naar de website: snoepman.be gaan.